(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Video markedsføring

Video er det mest effektive og autentiske værktøj, du har til rådighed netop nu. Er I igang?

Video udgør 80% af det globale internetforbrug

Bruger I video i virksomheden?

Uanset hvilken type virksomhed der er tale om, så kan jeres budskab kommunikeres på video. Fordelene ved video, er at man kommunikerer i et audio-visuelt format, hvori man også kan benytte tekst budskaber og synliggøre det personlige brand. Video rummer det hele, og effekten er veldokumenteret.

Video virker – så lad os få det til at virke for jer!

Case: Rebel Minds

Ved indgangen til 2019 ønskede Rebel Minds, som følge af et succesfuldt 2018, at give noget tilbage til erhvervslivet. Virksomheden tilbød 24 gratis C.V. og karriereforløb, til en målgruppe der primært findes på Linkedin.

Lömmel instruerede, producerede og eksekverede denne video kampagne i et tæt samarbejde med Rebel Minds. Resultatet af kampagnen var over forventning, og kendskabet blev øget.

Skal vi lave et lignende projekt for din virksomhed?

Sådan er video processen

Her arbejdes ud fra en tredelt proces

Idéudvikling

Sammen med virksomheden udarbejder vi et kreativt brief, hvori det ønskede udtryk og kommunikation beskrives. Derefter udformes evt. et storyboard eller speak og der planlægges lokationer og dato for optagelserne.

Videoproduktion

Videoen skal filmes! Vi medbringer lyd-, lys og kameraudstyr. Efter optage-dagen, kommer en længere proces, hvor videoen bliver klippet, får colorgrading og passende lydelementer. Det er hér magien sker.

Levering

Filerne klargøres til Sociale Medier og godkendes. Der udarbejdes dernæst undertekster (ca. 85% ser video lyd), og Lömmel kan assistere med upload og yderligere eksekvering.

Art by Jan Jørgensen

En serie af 4 videoer, hvor vi gav Jan frit spil til at fortælle lidt om hvem han er, samt hvad der gør hans koncept så unikt. I briefet talte vi om vigtigheden i personlig branding, når man netop har en virksomhed i eget navn.

Sort/hvid og æstetisk skudt, for at holde et eksklusivt udtryk.

Nordjysk Madfestival

En kort stemningsvideo fra årets Award Dinner ved Nordjysk Madfestival 2019.

Top-kokke, smukke anretninger og god stemning.

CookPerfect

Her lavede vi en serie af videoer ud fra ét overordnet narrativ, der kredsede om en nabo-kamp, med fortællerstemme som hørt fra naturprogrammer. Her er vist en kort variant.

Et sjovt koncept, filmet med et lille budget og begrænset hardware.

Nyeste blogindlæg

Har du prøvet at læse Lömmel bloggen?

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Dato: 10. September 2019 AalborgEY's Entrepreneur of the Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. Som et lyn fra en klar himmel En jury har nomineret Lömmel i kategorien 'Årets Startup' til EY...

Fodbold og regnbueflag

Fodbold og regnbueflag

Dato: 24. Juli 2019 AalborgxLiverpool FC ændrede i nat profilbillede på deres SoMe kanaler. Regnbueflaget danner baggrund til det foranliggende historiske klublogo. Ved første øjekast virker det ufarligt og trivielt. Indtil man læser det hadefulde kommentarspor. Jeg...

Dårligt design koster kassen

Dårligt design koster kassen

Dato: 18. Juni 2019 AalborgCorporate identity. Visuel Identitet. Brand identitet. Whatever. Uanset hvad du vælger at kalde det; så er det vigtigt. For dårligt design er dyrt - også selvom du tror du sparer penge. Sanse-overload Vi lever i en samtid, hvor vores hjerner...