fbpx
(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Video markedsføring

Video er det mest effektive værktøj
 

Video udgør 80% af det globale internetforbrug

Bruger I video i virksomheden? Hvis ikke, så skal vi igang nu!

Uanset hvilken type virksomhed der er tale om, så kan jeres budskab kommunikeres på video. Fordelene ved video, er at man kommunikerer i et audio-visuelt format, hvori man også kan benytte tekst budskaber og bedre synliggøre det personlige brand. Video rummer det hele, og effekten er veldokumenteret.

Video virker – virker det også for jer?

Case: Rebel Minds

Ved indgangen til 2019 ønskede Rebel Minds, som følge af et succesfuldt 2018, at give noget tilbage til erhvervslivet. Virksomheden tilbød 24 gratis C.V. og karriereforløb, til en målgruppe der primært findes på Linkedin.

Lömmel instruerede, producerede og eksekverede denne video kampagne i et tæt samarbejde med Rebel Minds.

Skal vi lave et lignende projekt for din virksomhed?

Sådan er video processen

Her arbejdes ud fra en tredelt proces

Idéudvikling

Sammen med virksomheden udarbejder vi et kreativt brief, hvori det beskrives hvad det ønskede resultat skal kommunikere. Derefter udformes et storyboard og planlægges format og udtryk, samt udvælgelse af lokationer.

Videoproduktion

Videoen skal filmes! Vi medbringer lyd-, lys og kameraudstyr. Efter optage-dagen, kommer en længere proces, hvor videoen bliver klippet, får colorgrading og passende lydelementer. Det er hér magien sker.

Levering

Filerne klargøres til Sociale Medier og godkendes. Der udarbejdes dernæst undertekster (ca. 85% ser video lyd), og Lömmel kan assistere med upload og yderligere eksekvering.

CookPerfect

Her lavede vi en serie af videoer ud fra ét overordnet narrativ, der kredsede om en nabo-kamp, med fortællerstemme som hørt fra naturprogrammer. Her er vist en kort variant.

Et sjovt koncept, filmet med et lille budget og begrænset hardware.

Lömmel

Man skal også turde vise vejen, så derfor tog jeg min egen medicin og lavede en video, som optakt til Startup Dating 2018.

Her var formålet at finde samarbejdspartnere eller praktikanter, som kunne indgå i virksomheden.

Jeg er sikker på du er en større filmstjerne end mig. Jeg hjælper dig med at finde din indre Tom Hardy eller Charlize Theron

Nyeste blogindlæg

Har du prøvet at læse Lömmel bloggen?

Video workshop med Lömmel Design & Branding

Dato: 5. Marts 2019 Varighed: ca. 2 timer Niveau: Begynder Video - hvordan kommer jeg igang? Kom til oplæg om hvordan du kan lave bedre video indhold til Sociale Medier. Her tager vi på en fælles tur rundt i manegen og ser på gode huskeregler og metoder, der sikrer at...

Forskellen på Branding og Marketing

Forskellene på Branding og Marketing Hvis jeg bad dig om at definere forskellene på de to lige nu, havde du så et klokkeklart svar? Min egen oplevelse er at begreberne, Branding og Marketing, meget ofte blandes sammen. Ikke kun i ledelser og bestyrelser, men endda...

Lömmel til Startup Dating 2018

Ses vi til Startup dating? Jeg deltager til Startup Dating i kuppelsalen hos NORDJYSKE d. 15. November. Arrangementet afholdes af UCN og Aalborg Universitets Inkubations miljø; SEA. Jeg leder efter en person der har lyst til at hjælpe mig og Lömmel til næste niveau! 🙌...