(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Video markedsføring

Video er det mest effektive og autentiske værktøj, du har til rådighed netop nu. Er I igang?

Video udgør 80% af det globale internetforbrug

Bruger I video i virksomheden?

Jeres budskaber bør kommunikeres på video. Fordelene ved video, er at man kommunikerer i et audio-visuelt format. Der findes næsten ikke stærkere redskab til skabe relationer til sin målgruppe, som virksomhed, eller bygge et personligt brand. Video rummer det hele, og effekten er veldokumenteret.

Kort sagt: Video virker – også for jeres virksomhed!

En god video proces

Easy peasy, lemon squeezy

Idéudvikling

Sammen med virksomheden udarbejder vi et kreativt brief, hvori det ønskede udtryk og kommunikation beskrives. Derefter udformes evt. et storyboard eller speak og der planlægges lokationer og dato for optagelserne.

Videoproduktion

Videoen skal filmes! Vi medbringer lyd-, lys og kameraudstyr. Efter optage-dagen, kommer en længere proces, hvor videoen bliver klippet, får colorgrading og passende lydelementer. Det er hér magien sker.

Levering

Filmen godkendes og klargøres herefter til levering på Sociale Medier. Vi kan dernæst hjælpe med udarbejdning af undertekster (ca. 85% ser video uden lyd), og anden versionering til de forskellige formater.

Art by Jan Jørgensen

En serie af 4 videoer, hvor vi gav Jan frit spil til at fortælle lidt om hvem han er, samt hvad der gør hans koncept så unikt. I briefet talte vi om vigtigheden i personlig branding, når man netop har en virksomhed i eget navn.

Sort/hvid og æstetisk skudt, for at holde et eksklusivt udtryk.

Nordjysk Madfestival

En kort stemningsvideo fra årets Award Dinner ved Nordjysk Madfestival 2019.

Top-kokke, smukke anretninger og god stemning.

CookPerfect

Her lavede vi en serie af videoer ud fra ét overordnet narrativ, der kredsede om en nabo-kamp, med fortællerstemme som hørt fra naturprogrammer. Her er vist en kort variant.

Et sjovt koncept, filmet med et lille budget og begrænset hardware.

Nyeste blogindlæg

Har du prøvet at læse Lömmel bloggen?

Framework: Det gode brandnavn

Framework: Det gode brandnavn

Dato: 19. Feb. 2021 Læsetid 10 min.  Hvordan finder man på et navn til virksomheden? Det er svært at finde et godt brandnavn. De, der har prøvet det kan berette, at det er en frustrerende proces. Hvad værre er, så er langt størstedelen af de gode navne optaget og...

Ting du bør vide om logo design

Ting du bør vide om logo design

Dato: 9. April 2020 5 min. video  Logo design er altid vildt spændende! Ofte starter vi med en ren tavle, hvor designeren og kunden sammen skal  definere det helt rigtige udtryk, som skal være kendetegnet for virksomheden fremover. Gennem de par år, hvor jeg har...

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Dato: 11. Marts 2020 5 min. læsning  Er generalisten virkelig så ilde anset? I dette indlæg slår jeg et slag for generalisten, som ofte bliver en udskældt profil, som resultatet af specialist-glorificeringen.  Et slag for generalisten Generalist-betegnelsen har i...