(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Video markedsføring

Video er det mest effektive og autentiske værktøj, du har til rådighed netop nu. Er I igang?
 

Video udgør 80% af det globale internetforbrug

Bruger I video i virksomheden?

Uanset hvilken type virksomhed der er tale om, så kan jeres budskab kommunikeres på video. Fordelene ved video, er at man kommunikerer i et audio-visuelt format, hvori man også kan benytte tekst budskaber og synliggøre det personlige brand. Video rummer det hele, og effekten er veldokumenteret.

Video virker – så lad os få det til at virke for jer!

Case: Rebel Minds

Ved indgangen til 2019 ønskede Rebel Minds, som følge af et succesfuldt 2018, at give noget tilbage til erhvervslivet. Virksomheden tilbød 24 gratis C.V. og karriereforløb, til en målgruppe der primært findes på Linkedin.

Lömmel instruerede, producerede og eksekverede denne video kampagne i et tæt samarbejde med Rebel Minds. Resultatet af kampagnen var over forventning, og kendskabet blev øget.

Skal vi lave et lignende projekt for din virksomhed?

Sådan er video processen

Her arbejdes ud fra en tredelt proces

Idéudvikling

Sammen med virksomheden udarbejder vi et kreativt brief, hvori det ønskede udtryk og kommunikation beskrives. Derefter udformes evt. et storyboard eller speak og der planlægges lokationer og dato for optagelserne.

Videoproduktion

Videoen skal filmes! Vi medbringer lyd-, lys og kameraudstyr. Efter optage-dagen, kommer en længere proces, hvor videoen bliver klippet, får colorgrading og passende lydelementer. Det er hér magien sker.

Levering

Filerne klargøres til Sociale Medier og godkendes. Der udarbejdes dernæst undertekster (ca. 85% ser video lyd), og Lömmel kan assistere med upload og yderligere eksekvering.

Art by Jan Jørgensen

En serie af 4 videoer, hvor vi gav Jan frit spil til at fortælle lidt om hvem han er, samt hvad der gør hans koncept så unikt. I briefet talte vi om vigtigheden i personlig branding, når man netop har en virksomhed i eget navn.

Sort/hvid og æstetisk skudt, for at holde et eksklusivt udtryk.

Lömmel

Man skal også turde vise vejen, så derfor tog jeg min egen medicin og lavede en video, som optakt til Startup Dating 2018.

Her var formålet at finde samarbejdspartnere eller praktikanter, som kunne indgå i virksomheden.

Jeg er sikker på du er en større filmstjerne end mig. Jeg hjælper dig med at finde din indre Tom Hardy eller Charlize Theron

CookPerfect

Her lavede vi en serie af videoer ud fra ét overordnet narrativ, der kredsede om en nabo-kamp, med fortællerstemme som hørt fra naturprogrammer. Her er vist en kort variant.

Et sjovt koncept, filmet med et lille budget og begrænset hardware.

Nyeste blogindlæg

Har du prøvet at læse Lömmel bloggen?

Dårligt design koster kassen

Dato: 18. Juni 2019 AalborgCorporate identity. Visuel Identitet. Brand identitet. Whatever. Uanset hvad du vælger at kalde det; så er det vigtigt. Sanse-overload Vi lever i en samtid, hvor vores hjerner tæskes med kontinuerlige sanseindtryk. Hvor end vi drejer hovedet...

Nike er kongerne af branding

Dato: 15. Maj 2019 AalborgDu skal stå for noget.. Nike er konger af branding 👑Hvad der indledningsvis virkede som en shitstorm, med kursfald og afbrændte sneakers, da de 'endorsede' Colin Kaepernick - endte med at øge Nikes markedsværdi. Markant. Jeg vil ikke...

Lömmel i Danskerbingo på P3

Dato: 28. Feb. 2019 "Har du været med i MGP - så ring!" Jeg hørte ikke selv radio men pludselig bliver jeg ringet op af min far, der råber at jeg skal ringe ind til P3. Så det gjorde jeg da. Grunden til min far insisterede på jeg ringede skyldes at jeg som 15 årig...