(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Om Lömmel

Lasse Giversen

Digital Konceptudvikler og Grafisk Designer, med salgsbaggrund

Passion for kreativitet

Med en livslang kreativ passion, har jeg aldrig været bange for at skille mig ud; hverken da jeg dansede bag Razz til MGP 2002, eller da jeg senere troede jeg skulle være rapstjerne. (Det blev jeg ikke)

I en alder af 28 år, havde jeg et godt betalt job som Konceptansvarlig i det hedengangne Stereo Studio, men fandt pludseligt ud af at mit kald var at arbejde med Design & Branding. Kort efter var jobbet opsagt og jeg var på vej mod en helt ny karrierevej. Undervejs ulmede tankerne om at blive selvstændig – og hér opstod ideen om Lömmel.

Ordet lømmel står for nogen som synonym for en ‘flab’ eller en ‘rod’.
Rent symbolsk, er lømlen én der bryder normen.

Mit navn er Lasse Giversen, og jeg skaber kreative løsninger inden for Design, Branding, Konceptudvikling, Marketing & Video. Altid med øje og forståelse for samspillet herimellem.

ÅRS ERFARING

år gammel

søn + en kæreste

%

Passioneret

Stor erfaring

Min erfaring spænder vidt: fra arbejdet som menig salgsmedarbejder på gulvet, til ansvaret for indkøb og markedsføring i en større kæde.

Denne erfaring har jeg med mig i alt jeg foretager mig, hvilket giver mig flere perspektiver, i arbejdet med Design, Branding og Markedsføring.

 

Andre passioner

Ordet ‘Alfisti’ betyder at man er Alfa Romeo-tosset, hvilket jeg må vedkende mig at være. Hvis du ser en bette rap Alfa Romeo på landevejen, er der en sandsynlighed for at det er mig bag rattet.

Herudover er jeg livslang Liverpool-fan, og drømmer om at komme en tur på Anfield og synge ‘You’ll Never Walk Alone’.

Læs seneste blogindlæg

Har du læst Lömmel bloggen? Jeg deler ud af mine synspunkter og erfaringer.
Giv det et skud og skriv gerne til mig, hvad du synes.

Lömmel i Danskerbingo på P3

Dato: 28. Feb. 2019 "Har du været med i MGP - så ring!" Jeg hørte ikke selv radio men pludselig bliver jeg ringet op af min far, der råber at jeg skal ringe ind til P3. Så det gjorde jeg da. Grunden til min far insisterede på jeg ringede skyldes at jeg som 15 årig...

Video workshop med Lömmel Design & Branding

Dato: 5. Marts 2019 Varighed: ca. 2 timer Niveau: Begynder Video - hvordan kommer jeg igang? Kom til oplæg om hvordan du kan lave bedre video indhold til Sociale Medier. Her tager vi på en fælles tur rundt i manegen og ser på gode huskeregler og metoder, der sikrer at...

Forskellen på Branding og Marketing

Forskellene på Branding og Marketing Hvis jeg bad dig om at definere forskellene på de to lige nu, havde du så et klokkeklart svar? Min egen oplevelse er at begreberne, Branding og Marketing, meget ofte blandes sammen. Ikke kun i ledelser og bestyrelser, men endda...