fbpx
(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Design løsninger

Lömmel udvikler visuelle identiteter, logo design, og andre former for grafisk design. En stærk visuel kommunikation er afgørende for dit brand, og kan endda afgøre din salgsvolumen.

Din visuelle identitet er en afgørende faktor

Dine kunder, og særligt de potentielle kunder, har ofte et væld af muligheder indenfor den branche du beskæftiger dig med. En måde hvorpå du kan skabe et særpræg, er gennem virksomhedens visuelle identitet.

Hvis kunden står i valget mellem produkt A, B, C – der alle løser samme behov; hvilke parameter afgør så kundens beslutning? Her er en stærk visuel identitet en absolut nødvendighed og potentiel dealbreaker.

Emballagedesign

Efter at have udviklet Aabybro Mejeris nye visuelle identitet, skulle denne implementeres på de fysiske produkter. Her er et eksempel på Ryå is’ Energitætte is, som 3 paks emballage.

Billedet viser en prototype, før emballagen gik i produktion. Energitæt is er særligt udviklet til syge og småtspisende og har vundet Dansk Gastronomisk Akademi’s ærepris.

Grafisk design

Lömmel leverer grafisk design, til større og mindre projekter.  Eksempelvis kan man lave en opgave for en artist der blot ønsker at formidle et særligt udtryk, som med Hanfidel’s single “Sick kind of blue”, der er udgivet på Playground Records.

Andre gange kan behovet være større som ved logo design, emballagedesign, SoMe content, visuelle identiteter, visitkort og andet print materiale. Ofte er dit visuelle udtryk afgørende for brugernes førstehåndsindtryk – sørg for at de har en god oplevelse! – Få en Lömmel til at kigge på det!

Har du behov for design?

Lad os sammen afdække dine behov.
Hvad siger du til 30 min. uforpligtende møde?