(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Digitalt Design

Din visuelle identitet er altafgørende
 

En stærk visuel identitet, skaber salg

En visuel identitet er mere end bare et logo og en farvepalette; Den er fortællende om virksomhedens mission, vision og værdier – mens den på samme tid har et særpræg, der gør den genkendelig og unik.

Hos Lömmel får du ikke blot synspunkter fra en grafisk designer, men en erfaren Digital Konceptudvikler, med baggrund indenfor både salg og marketing.

Digitalt Design med et salgsfokus.

Case: Rejsen med Ryå is

I 2018 kastede Aabybro Mejeri og Lömmel sig sammen ud i, en komplet relancering af den visuelle identitet til Ryå is. Mejeriet i Aabybro er over 130 år gammelt, familieejet og fremstiller deres prisvindende Ryå is ud fra gamle stolte håndværkstraditioner.

Virksomhedens historie søgte vi at fremhæve i det visuelle udtryk, således man aldrig ville være i tvivl om hvordan en Ryå is ser ud; om det er i køledisken eller i forventningens glæde før en dessert.

Hvad er Digitalt Design?

Ordet Digitalt Design dækker i Lömmel-regi over en kombineret viden indenfor Grafisk Design, e-handel, Salg, Marketing og Konceptudvikling.

Website design

Brugerrejsen er afgørende for dit salg. Et velovervejet design ikke bare fastholder dine besøgende, men konverterer bedre. Her taler man især om begrebet UX: Brugercentreret design. Dette kan Lömmel hjælpe jer med.

Visuel identitet

Den visuelle identitet er til stede i alle visuelle berøringsflader af virksomheden; website, sociale medier, produktemballager, print, nyhedsbreve og butiksindretning. Dette er et vigtigt led i virksomhedens branding.

Digital Konceptudvikling

Ønsker I at udvikle virksomheden i nye retninger? Lömmel arbejder med en digital forståelse i en række processer, som kan skabe nye og interessante løsninger. Digitalt Design og konceptudvikling med Lömmel perspektiv.

Udvalgte design eksempler

Nyeste blogindlæg

Har du læst Lömmel bloggen?

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Dato: 11. Marts 2020 5 min. læsning  Er generalisten virkelig så ilde anset? I dette indlæg slår jeg et slag for generalisten, som ofte bliver en udskældt profil, som resultatet af specialist-glorificeringen.  Et slag for generalisten Generalist-betegnelsen har i...

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Dato: 10. September 2019 AalborgEY's Entrepreneur of the Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. Som et lyn fra en klar himmel En jury har nomineret Lömmel i kategorien 'Årets Startup' til EY...

Fodbold og regnbueflag

Fodbold og regnbueflag

Dato: 24. Juli 2019 AalborgxLiverpool FC ændrede i nat profilbillede på deres SoMe kanaler. Regnbueflaget danner baggrund til det foranliggende historiske klublogo. Ved første øjekast virker det ufarligt og trivielt. Indtil man læser det hadefulde kommentarspor. Jeg...