(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Digitalt design

Dit udtryk er afgørende for brugerrejsen, opfattelsen af dit brand, og brandets salgsperformance.

En stærk visuel identitet, skaber salg

En visuel identitet er mere end bare et logo og en farvepalette; Den er fortællende for virksomhedens mission, vision og værdier – mens den på samme tid har et særpræg, der gør den genkendelig og unik.

Design hos Lömmel, skabes altid ud fra en tværfaglig bevidsthed, mellem branding, salgs viden og indsigter i markedet. Jo tættere, vi kan være på hinanden i processen, des stærkere bliver identiteten.

Identitetsdesign med et salgsfokus.

Case: Rejsen med Ryå is

I 2018, kastede Aabybro Mejeri og Lömmel sig sammen ud i, en komplet relancering af den visuelle identitet til Ryå is. Mejeriet fra 1888, er over 130 år gammelt, familieejet og fremstiller deres prisvindende Ryå is ud fra gamle stolte håndværkstraditioner.

Denne historie søgte vi, gennem det nye design, at fremhæve; således man aldrig ville være i tvivl om hvordan en Ryå is ser ud. 

Dette leverer vi

Ordet Digitalt Design dækker, i Lömmel-regi, over en kombineret viden indenfor Grafisk Design, UI & UX design, ecommerce og salg.

Website- & App design

Brugerrejsen er afgørende for dit salg. Et velovervejet design, ikke bare fastholder dine besøgende, men konverterer bedre. Her taler man især om begreberne UI & UX Design: Brugercentreret design. 

Visuelle identiteter

Den visuelle identitet er til stede i alle visuelle berøringsflader af virksomheden; website, sociale medier, produktemballager, print, nyhedsbreve og butiksindretning. Dette er et vigtigt led i virksomhedens brand.

 

Digital Konceptudvikling

Hvis virksomheden ønsker at udvikle sig, i nye retninger, er Lömmel en god partner i denne proces. Vi har en dyb digital forståelse, og kan styre en række processer, som kan skabe nye og interessante løsninger. 

Udvalgte identitets cases

Skal vi tale om mulighederne?

8 + 9 =

Nyeste blogindlæg

Har du læst Lömmel bloggen?

Ting du bør vide om logo design

Ting du bør vide om logo design

Dato: 9. April 2020 5 min. video  Logo design er altid vildt spændende! Ofte starter vi med en ren tavle, hvor designeren og kunden sammen skal  definere det helt rigtige udtryk, som skal være kendetegnet for virksomheden fremover. Gennem de par år, hvor jeg har...

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Dato: 11. Marts 2020 5 min. læsning  Er generalisten virkelig så ilde anset? I dette indlæg slår jeg et slag for generalisten, som ofte bliver en udskældt profil, som resultatet af specialist-glorificeringen.  Et slag for generalisten Generalist-betegnelsen har i...

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Dato: 10. September 2019 AalborgEY's Entrepreneur of the Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. Som et lyn fra en klar himmel En jury har nomineret Lömmel i kategorien 'Årets Startup' til EY...