(+45) 2176 1170 lasse@loemmel.dk

Branding og partnerskab

Et stærkt defineret brand, sælger markant bedre.

Hvad er branding?

Branding handler i bund og grund, om at etablere en relation til sine modtagere. En relation der gør at forbrugeren vælger jeres brand til. Ikke på baggrund af pris, men grundet tilhørsforholdet og merværdien, som jeres brand vækker hos den enkelte. Branding er i høj grad en disciplin, hvor man tør se indad og kigge kritisk på alle kontaktflader. Uanset om vi taler employer branding, personlig branding, eller corporate branding.

Med et partnerskab, arbejder Lömmel tæt sammen med virksomheden på at styrke de forskellige parametre, der udgør netop jeres brand.

Lömmel hjælper virksomheder med at definere en brandstrategi, som således bliver rettesnor for al kommunikation og udtryksformer.

Hvad får du med et partnerskab?

Et samarbejde med Lömmel styrker dit brand. Her er hvordan.

Overblik

Sammen gennemgår vi de forskellige kommunikationskanaler og kontaktflader, kortlægger indsatsområder, og formulerer en strategi og slagplan.

Formål

Med afsæt i en klar strategi og med en følelse af ‘purpose’, kan den interne og eksterne kommunikation styrkes markant. Her effektueres indsatsen.

Rådgivning

Hav Lömmel med på sidelinjen som sparringspartner og rådgiver. Lömmel kan skabe indhold og løsninger der støtter op om brandet, og den røde tråd.

5 grunde til branding

1. Branding vækker tillid

Når en virksomhed præsenterer sig selv professionelt, og har etableret social proof der bekræfter at deres service og produkter har kvalitet, vil potentielle kunder være tryggere ved at købe.

2. Branding øger genkendelsen

Branding er ikke dit logo. Men logoet er en del af dit brand. En flot visuel identitet og et godt logo, kan vække genkendelse hos forbrugerne, således I er top-of-mind indenfor jeres område.

3. Branding styrker din markedsføring

Med et klart defineret brand, forstærkes jeres evne til at skabe markedsføring der har reel effekt.

4. Branding motiverer ansatte

Alle kan ansætte medarbejdere, men et stærkt brand tiltrækker motiverede medarbejdere, der føler sig inspireret til at bære virksomhedens mission og vision fremad. Når dit brand vækker stolthed, løftes moralen og produktiviteten.

5. Branding skaber mere salg

Branding er én af de bedste måder at vække word-of-mouth og få opmærksomhed. Netop derfor er det vigtigt at ens visuelle udtryk, markedsføring,  og omdømme har samhørighed. 

Nyeste blogindlæg

Har du prøvet at læse Lömmel bloggen?

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Neo-generalisten: et opgør med siloer

Dato: 11. Marts 2020 5 min. læsning  Er generalisten virkelig så ilde anset? I dette indlæg slår jeg et slag for generalisten, som ofte bliver en udskældt profil, som resultatet af specialist-glorificeringen.  Et slag for generalisten Generalist-betegnelsen har i...

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Lömmel nomineret af EY til Årets Startup

Dato: 10. September 2019 AalborgEY's Entrepreneur of the Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. Som et lyn fra en klar himmel En jury har nomineret Lömmel i kategorien 'Årets Startup' til EY...

Fodbold og regnbueflag

Fodbold og regnbueflag

Dato: 24. Juli 2019 AalborgxLiverpool FC ændrede i nat profilbillede på deres SoMe kanaler. Regnbueflaget danner baggrund til det foranliggende historiske klublogo. Ved første øjekast virker det ufarligt og trivielt. Indtil man læser det hadefulde kommentarspor. Jeg...